Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Nu är det snart vår!

2014-02-18 10:51

Snödropparna blommar och snart är det vår. Några ston har börjat brunsta och det är ett gott tecken på att våren kommer snart.

Nästa vårtecken, i morgon är stora röntgendagen, då skall unghästarna röntgas. Skara Djursjukhus kommer ut med veterinär och assistenter och då skall här "fotas"

Det första fölet är snart på gång ut i världen sedan är det i gång, inget är som väntans tider...........

Taggar:

Kommentarer


Många föl!

2013-05-29 08:00

Nu är vi mitt upp i fölningarna, det kommer nya föl nästan varje dag. I går fölade Dreamalittledream och fick ett fint föl e. Scarlet Night.

Unghästar har sålts på elitauktion och övriga är på sommarbete. Semineringarna är i full gång.

Taggar:

Kommentarer


NYfödd!

2013-04-23 11:34

Exciting fick ett hingstföl i morse e. Jaded - ägare Menhammar stuteri.

Nu hoppas vi det börjar föla när värmen kommer.

Taggar:

Kommentarer


Pappa till alla småhingstarna!

2013-04-16 08:24

Välkommen hem!

GRAND southwind har nu lagt "skorna" på hyllan och fått en ny karrier efter sitt tävlande. Igår fick han blir stor pappa. Han går nu ihop med alla unghistarna födda 2012. Småhingstarna börjar bli lite väl tuffa mot varandra. Granden visade sig ha helt rätt talang och tålamod för detta uppdrag. Det blev kolugnt i flocken och Granden tog på sig ledarskapet så var det avklarat. Så otroligt att se djurs beteende på detta sätt. Inte en skada, Granden visade utan att sparka eller skada någon att han är äldst.

Taggar:

Kommentarer


De första fölen!

2013-03-27 13:28

Så var det dags, Grattis till Stall Sharon till hingstfölet e. Global Manhattan och u. Njuta. Mor och son mår prima liv.

Vi gratuleratar ägarna till Erato Sund, det blev ett fint hingstföl e. Zola Boko. Fölningen gick utan komplikationer. Erato är en lugn och snäll mamma som tar hand om sitt första föl på ett föredömligt sätt. Lillen mår bra och får vara ute korta stunder i solen. Han är pigg och glad.

Småhingstarna hinner bli varma i kläderna innan nästa väntas 21 april men sedan är det inte en lugn stud för då kommer fölen på rad...............

Taggar:

Kommentarer


Sida: 1 av 6